5 Perkara Yang Anda Dapat Sebagai Pelabur

Semua orang tahu pahala utama berakhir menjadi seorang peniaga yang berjaya adalah wang. Anda pasti akan diberi pampasan dengan lebih banyak daripada hanya wang tunai jika anda datang untuk menjadi pelabur yang berkesan, sebenarnya, wang tunai mungkin ganjaran yang paling berguna anda akan menerima daripada mencapai kejayaan biasa dalam pasaran.

instaforex malaysia review

The keluarkan penting dari pelajaran hari ini adalah bahawa untuk berakhir menjadi seorang peniaga yang berjaya, anda perlu membuat serta konsisten memohon jenis tabiat serta proses yang pasti bukan sahaja akan membuat pinjaman anda di pasaran, bagaimanapun akan juga membuat anda menjadi variasi mungkin yang terbaik untuk diri sendiri. Anda perlu menyemak kursus perdagangan saya kerana ia merupakan kaedah yang paling berkesan untuk mula mencari cara-cara yang terbaik untuk berdagang dengan amalan-amalan yang sesuai dan juga prosedur.

Jadi, bagi saya, belajar apa yang benar kebebasan seolah-olah seperti pahala yang paling besar untuk menjadi pelabur yang berjaya. Semua wang di seluruh dunia tidak menunjukkan satu mata jika anda tidak mempunyai bila-bila masa untuk menikmatinya, dan perdagangan cara yang saya lakukan; dagangan swing dengan tumpuan kepada kitar masa yang lebih besar dan juga sebagai ‘pengabaian ditetapkan dan juga’ kaedah, membolehkan saya mempunyai serta menikmati salah satu aset yang paling berguna; masa.

Salah satu daripada ganjaran yang paling penting berakhir menjadi seorang peniaga yang berjaya adalah orang-orang yang kurang ketara; Penemuan diri,-peningkatan diri, fleksibiliti peribadi benar dan definisi sebenar di sebalik kebaikan seperti kesabaran dan teknik. Ini adalah perkara yang akan melekat dengan anda untuk kehidupan yang akan meningkatkan dan juga meningkatkan kehidupan anda sebagai tambahan kepada hubungan anda dengan orang lain, banyak berbanding lebih-lebih lagi untuk hanya pinjaman semata-mata boleh.

Proses menjadi pedagang yang berkesan dan juga perkara yang anda perlu menerima dan juga berubah dalam masa anda sendiri untuk menjadi satu, akhirnya akan mengakibatkan anda menjadi versi yang lebih baik untuk diri sendiri. Anda tidak akan menemui, tidak menyenangkan, individu cepat marah dan tidak terkawal cuai yang juga pelabur yang berjaya; orang itu tidak wujud. Akhir keputusan, atau mungkin ‘kesan sampingan’ daripada berakhir menjadi seorang pedagang yang berkesan, adalah bahawa anda mempunyai kebebasan yang sebenar, anda telah benar-benar memahami fikiran peribadi anda, anda memahami insentif risiko bakal apa-apa jenis keadaan anda mungkin mendapati diri anda dalam dan juga mungkin yang paling penting, anda telah akhirnya menjadi versi yang lebih baik daripada anda sendiri.

perdagangan yang berjaya pasti akan mendidik anda bagaimana untuk mengawal anda sendiri dalam merayu keadaan oleh yang memberi tumpuan kepada pahala yang berkekalan dan bukan hanya apa yang baik ‘hari ini’ ‘terasa’.

Ia tidak akan mudah, ia tidak boleh berlaku dalam mana-mana cara untuk anda, walau bagaimanapun, bagi saya, saya amat gembira kerana dengan belajar untuk berdagang, kita mungkin boleh membuat kebebasan kita sendiri dan juga melarikan diri dari ‘matrix’ yang berfungsi secara berterusan . Suka atau tidak, dalam masyarakat hari ini, permainan ini adalah wang tunai, dan juga anda memuat bermain permainan ini atau anda tinggal kewujudan yang biasa-biasa, pada tahap terbaik. Saya tidak pernah pernah jenis individu untuk menyelesaikan untuk itu atau untuk hanya menerima saya terpaksa menghabiskan seluruh hidup saya yang memberi manfaat kepada firma dan memberikan mereka tahun-tahun terbaik dalam hidup saya sebagai balasan kepada pinjaman, dan juga lebih kurang daripada apa yang saya benar-benar bernilai.

Mari kita menyatakan anda perlu mendapatkan kereta pelbagai. Jika anda berfikir tentang pembelian dari cara berfikir seorang pelabur, anda berhati-hati akan mengambil kira bahaya vs ganjaran untuk mendapatkan sebuah kereta baru atau membeli penggunaan yang diperbuat daripada kereta. Melalui prosedur itu, anda akan kebimbangan kemungkinan besar pemikiran akhir yang bahaya menumpahkan kira-kira 11% daripada bernilai auto baru apabila anda memandu off-tawaran yang hebat, mungkin tidak layak manfaat yang mempunyai kenderaan apabila anda kemungkinan besar dapat mengesan kenderaan yang sama sedikit pra-milik dan betul mendapatkan diskaun 11% di atasnya. Tidak semua orang berfikir seperti ini mengenai setiap senario, tetapi perdagangan yang berkesan akan implan jenis pemikiran ini terus ke dalam anda, yang secara amnya sebuah tempat yang sangat baik.

Akhirnya, mungkin salah satu titik kehidupan-mengubah yang paling yang saya dapati berakhir menjadi seorang pedagang yang berkesan, adalah kuasa kesederhanaan dalam bukan semata-mata perdagangan, namun semua bidang kehidupan saya. penemuan saya yang mudah adalah lebih baik apabila ia melibatkan perdagangan saya, adalah mungkin engkau mengubah titik dalam pekerjaan dagangan saya dan hasilnya, dalam hidup saya. Apabila saya mula melihat kuasa kesederhanaan dalam perdagangan, saya mula menggunakan ideologi yang sama yang tepat untuk pelbagai bidang lain dalam hidup saya juga, di mana saya juga mendapat keputusan yang memuaskan. Saya benar-benar telah sebenarnya terdiri artikel pendek keseluruhan pada ini dipanggil strategi dagangan minimalis, jika anda tidak menyemak lagi, anda harus.

Semua orang mengakui bahawa kegigihan dan disiplin merit yang sangat penting dan juga berharga, tetapi beberapa individu benar-benar memahami hanya bagaimana kuat mereka boleh menjadi seperti pelabur yang berjaya tidak. Satu-satunya kaedah untuk mendapatkan ke titik di mana anda mendapatkan wang dalam pasaran dalam tempoh bulan, adalah dengan menjadi konsisten orang dan disciplined.This boleh muncul klise kepada anda pada masa ini, namun itu hanya disebabkan oleh hakikat bahawa ia begitu nyata; ketekunan serta disiplin pasti akan membuat anda wang tunai lebih cepat daripada yang lain apabila ia berkaitan dengan perdagangan. Saya sebenarnya telah menulis tidak terkira banyaknya artikel pendek menerangkan mengapa ini berlaku, jadi saya tidak akan masuk ke dalam semua maklumat dalam pelajaran hari ini. Anda mesti menyedari bahawa salah satu daripada mata yang terbaik anda pasti akan menemui dengan menjadi seorang pedagang yang berkesan, adalah apa yang kesabaran dan juga disiplin benar-benar bermakna dan betapa pentingnya mereka. Untuk datang untuk menjadi pedagang yang berkesan, anda perlu menjumpai menjadi individu serta berdisiplin dalam menghadapi godaan berterusan (kepada lebih perdagangan serta terlebih leverage), dan tidak banyak individu boleh berbuat demikian constantly.If anda membuat kepada tahap di mana seorang peniaga terus berkesan, anda juga paling benar-benar akan menjadi tuan mewujudkan ancaman kepada insentif apa-apa jenis keadaan, produk atau perkhidmatan. Rangka fikiran pedagang yang berkesan adalah salah satu yang berterusan menentukan ancaman dan pada masa yang sama untuk mengetahui apa yang manfaat yang mungkin mungkin, untuk akhirnya memilih. Ini sudah tentu diperlukan untuk dagangan, bagaimanapun ia juga kebolehan yang sangat baik untuk dapat kerja dalam hanya kira-kira mana-mana keadaan lain di life.In pendapat saya anda, satu ganjaran yang paling penting untuk menjadi seorang peniaga yang berjaya mendapat fleksibiliti individu sebenar dari pekerjaan dan juga 9-5 mengisar setiap hari. Trading memberikan anda dengan peranti dan keupayaan untuk meninggalkan hanya apa yang saya panggil ‘perhambaan’ kontemporari.

Posted on